Un conductor d'un turisme va morir ahir en una col·lisió a la C-55 a Castellbell i el Vilar. Els dos ocupants de l'altre vehicle van resultar ferits menys greu i van ser traslladats a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa, segons va informar el Servei Català de Trànsit.

Les causes de l'accident encara s'estan investigant però els dos turismes van xocar frontalment al punt quilomètric 18 de la C-55. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a les 17.21 de la tarda.

Arran de la incidència, es van mobilitzar sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que es van desplaçar fins al lloc de l'accident.

El xoc dels vehicles va provocar afectacions a la via fins a les sis de la tarda. Segons el Servei Català de Trànsit, la via va quedar tallada en els dos sentits i després es va passar a donar-hi pas alternatiu.

Amb aquesta víctima a la C-55, ja són 162 les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya aquest any.

Durant la jornada d'ahir hi va haver tres morts a les carreteres catalanes.