Tot i que la pluja va obligar a traslladar a cobert algunes de les activitats programades a l'exterior, Cabrianes ha pogut celebrar el cap de setmana la inauguració de la plaça que s'ha urbanitzat al costat del pavelló. Estrena que també ha servit per posar nom al nou espai mitjançant un procés de participació. Oficialment, passarà a dir-se plaça de La Vinya. Els actes inaugurals s'han fet coincidir amb els de commemoració dels deu anys del nou Centru, l'espai sòcio cultural de Cabrianes.

Els actes de diumenge van arrencar amb un espectacle de circ a càrrec de Karoli "L'home roda", que havia de tenir com a escenari la nova plaça. El mal temps, però, va fer que es traslladés a l'interior del pavelló.

En acabat, els assistents es van traslladar al Centru per culminar el procés per escollir la denominació del nou espai. Durant la setmana ja s'havia obert un primer periode de participació en què tothom qui volia podia presentar una proposta, de les que en van acabar sorgint tres noms finalistes. En concret, van ser els de plaça de Mossèn Joan Oller, de La Vinya i del Pavelló. Al mateix Centru es va procedir a fer una votació mitjançant paperetes i urna, el resultat de la qual va ser un empat entre les dues primeres opcions. Aquesta igualtat va propiciar una segona votació a mà alçada, entre una de les dues propostes que havien quedat. Amb més d?un centenar de participants, la de La Vinya va ser la que va acabar recollint més suports.

Posteriorment hi va haver els parlaments de l'alcalde pedani de Cabrianes, Oriol Ribalta; i del batlle de Sallent, David Saldoni, i una arrossada popular al pavelló amb prop de 200 persones. A la tarda, la Companyia Sgratta va presentar al Centru La princesa en texans.

La plaça és fruit de la urbanització de l?entorn del pavelló, que s'ha connectat amb el Centru mitjançant unes grades. L'espai, que era de terra, s'ha urbanitzat, asfaltat i il·luminat de nou.