La pluja no ha descansat en tot el cap de setmana a la Catalunya Central i ha fet estralls en les fires que hi havia programades, com la Fira dels Embarrats de Sant Joan de Vilatorrada, que tant dissabte com diumenge va haver de suspendre algunes de les activitats que es feien a l'aire lliure.

No obstant això, segons va explicar el coordinador del certamen, Miquel Riera, a Regió7, «es nota que la gent té ganes de sortir, i ho ha fet cada cop que ha parat de ploure». Ahir a la tarda es van traslladar les mostres teatralitzades i la sarsuela al pati de la ludoteca, que es va omplir de gent. Abans, una trentena de persones van visitar la fàbrica Burés i van poder veure de prop la turbina, l'antic pis de l'encarregat, i un teler i un embarrat originals de l'època, que continuaran exposats a la fàbrica a partir d'ara, segons Riera.

Fàbriques i Gallifa

Tot i el mal temps, les visites teatralitzades que es van fer dissabte des de les 7 de la tarda fins a les 10 de la nit van aplegar més de 400 persones. També va tenir molt èxit, segons Riera, El teatre de les meravelles, que es va fer a Cal Gallifa dissabte al vespre.

Un altre dels actes concorreguts va ser el Ball dels Segadors, que es va poder veure ahir al migdia davant de Cal Gallifa després de la cercavila de les autoritats.

La festa de cloenda es va traslladar també a Cal Gallifa i no va poder tenir el tradicional piromusical final.