Sallent organitza per a demà la sisena edició del sopar solidari de Càritas. Un menú degustació que fan possible diversos restaurants del municipi elaborant, cada un d'ells, un plat del menú de forma desinteressada, per tal que els fons obtingut per l'àpat es pugui destinar a l'entitat.

El preu del sopar és de 25 euros i aniran destinats íntegrament a l'entitat. També hi ha la possibilitat de comprar una taula sencera, per a 10 persones, pel preu de 250 euros, o bé, col·laborar comprant un tiquet de Taula 0, pensat per a aquelles persones que no puguin assistir al sopar, però vulguin fer una aportació benèfica.

La data límit per apuntar-se és avui . La compra de tiquets i reserves es pot fer a Esports Martí, Ca l'Amadeu, Càritas Sallent, Cal Serra, o bé, a l'Ajuntament de Sallent mitjançant electrònic.

En aquesta ocasió hi prendran part els restaurants Ospi, Masia Puigbó, Parador El Lleó, La Sala, Cal Josetxo, El Celler, l'Illa, l'Embús i els cellers Oller del Mas i Celler Sanmartí. També hi col·labora MM Plats, el Forn de Cabrianes i Cafès Mas.