Sant Fruitós de Bages durà a terme l'aplicació d'un tractament per combatre la processionària en pins del municipi. Les tasques començaran la nit dels dies 22 i 23 de novembre a partir de les 10.

L'objectiu és reduir la població de processionària, una eruga que habitualment apareix als pins entre febrer i març, que també pot ser molt molesta tant per a les persones com per als animals. Amb aquest tractament se'n vol reduir el màxim possible els efectes de cara a la primavera vinent.

Els punts on se centraran aquestes intervencions seran als parcs infantils de la Rosaleda, del polígon Riu d'Or-Casanova, del carrer València i de Sant Iscle de Pineda de Bages, i del carrer Ser-rat, a les Brucardes; i especialment també en diferents espais verds i zones amb presència de pins com són el parc del Bosquet i l'avinguda Sant Joan, el parc de la Torre del Sanmartí en els dos accessos, el bosc de l'ermita de Sant Isidre i les franges i zones verdes de Pineda i les Brucardes.

Tot i que el producte amb que es farà el tractament està autoritzat per la Generalitat de Catalu-nya, es recomana als veïns mantenir les finestres tancades.