El Secretari d'Organització del Partit Demòcrata i diputat al Congrés, Ferran Bel, va visitar aquest diumenge el Bages, concretament va ser als municipis de Sant Fruitós de Bages i d'Artés on es va reunir amb els candidats a les eleccions municipals de l'any vinent.

En primer lloc, Bel va fer parada a Sant Fruitós on l'esperaven el candidat de Junts per Sant Fruitós, Vicenç Llorens, el president local, David Fernández i una bona part de regidors, membres de l'equip local, associats i simpatitzants. També es va comptar amb la presència d'Ivet Castaño, presidenta comarcal del PDeCAT al Bages. Tot junts van visitar l'exposició Alfred Figueras, i seguidament van fer un vermut al restaurant Can Ladis.

Després, la presidenta comarcal va acompanyar Bel a Artés, per participar a la tradicional Fira de la Tardor i compartir l'arrossada popular amb l'equip local d'Artés, associats, simpatitzants, la cap de llista que es presentarà sota la marca de Junts per Artés, Teresa Puigbò, i el president local, Joan Babeli.

Els candidats van aprofitar per fer debat i anàlisis del context actual dels respectius municipis amb els assistents i escoltar propostes i suggeriments per encarar les municipals del maig de l'any vinent. Segons la formació, «aquestes trobades, que són obertes a tothom, a més, són una oportunitat per tal que la formació es doni a conèixer i perquè hi hagi un espai de canvi d'impressions, opinions i punts de vista».