Moisès Fainé Sánchez serà el cap de llista del Partit Demòcrata Europeu Català (PdeCAT) a Castellbell i el Vilar per a les eleccions municipals del maig del 2019, presentant-se sota la marca de Junts per Castellbell i el Vilar. Fainé ha estat l'escollit en les primàries internes que ha celebrat el partit i els associats i associades assistents han ratificat la seva candidatura per unanimitat.

Fainé ha posat de manifest les seves ganes de continuar treballant per Castellbell i el Vilar, liderant un projecte atractiu, que sigui la millor alternativa pel municipi, a la vegada que ha agraït la dedicació a l'actual cap de llista i la confiança que ha dipositat en ell l'equip del municipi.

Fainé, que va cursar estudis de tècnic en metall de soldadura, des del 2012 és torner fresador a Construccions Metàl·liques Joan Grau, empresa del municipi mateix de Castellbell, on hi va començar a treballar el 2005, passant per diferents àrees.

L'assemblea va estar conduïda per la seva presidenta local, la M. Cinta Forrellat, i va comptar amb la presència i les intervencions de l'actual cap de llista de Castellbell i el Vilar, Santi Llopart i de la presidenta comarcal, Ivet Castaño.