22 de novembre de 2018
22.11.2018
Regió7

L'assemblea oberta de Sallent aprova per unanimitat que es declari el rei persona no grata

Els assistents també van votar a favor que l'Ajuntament es desvinculi de les empreses de l'Ibex

22.11.2018 | 00:03
Assemblea municipal oberta celebrada dimarts

L'Assemblea Municipal de Sallent, que es va fer dimarts al vespre, va aprovar per unanimitat les dues propostes que hi havia sobre la taula: declarar el rei persona no grata al poble i que l'Ajuntament es desvinculi de les empreses de l'Ibex 35. Aquesta era la cinquena assemblea oberta que acull el municipi i va reunir una cinquantena de persones. Ara, les propostes es portaran al ple municipal per ser debatudes i aprovades en cas que es consideri oportú.

La primera proposta que es va debatre va ser la que sol·licitava que l'Ajuntament es desvinculi de les empreses de l'Ibex 35 arran del trasllat de seus a fora de Catalu-nya en el procés d'independència. La proposta, que va tenir 44 vots a favor i una abstenció, demana que el consistori faci una migració dels serveis bàsics, asseguradores i entitats bancàries de l'Ibex a alternatives «més republicanes».

La segona proposta, que sol·licita que es declari persona no grata el rei a la vila de Sallent davant la situació actual de Catalunya, va ser aprovada amb els 45 vots a favor de tots els assistents.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2020 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2019/20