L'Ajuntament de Rajadell posa en marxa avui el període de votació dels seus primers pressupostos participatius, que s'allargarà fins al 9 de desembre. Es podrà triar entre un total d'onze propostes finalistes.

El consistori destina una partida de 30.000 euros a fer realitat projectes que voti la ciutadania. En total s'han rebut una vuitantena de propostes dels veïns i veïnes del municipi, dels que n'han acabat quedat aquestes onze.

En concret, els projectes que competiran són crear itineraris per a vianants per connectar amb Can Servitge; intervenir al mirador del Pi del Migdia i condicionar les fonts; millorar l'entorn de la riera; fer actuacions per a la recollida de deixalles dels jardins; millorar la il·luminació en punts del municipi; adequar les voreres del nucli de Can Servitge; ocultar les deixalles a l'entorn dels nuclis; reparar la teulada de les escoles; fer un skatepark; renovar la pista poliesportiva i instal.lar elements reductors de velocitat.

Podran votar totes les persones majors de 16 anys i empadronades a Rajadell i triar fins a un màxim de 5 propostes de les que finalment són finalistes.