L’agrupació local del PSC al Pont de Vilomara celebrarà aquest dissabte, 1 de desembre, els 40 anys de presència del partit al poble, amb una jornada que en reivindicarà la feina feta a partir de les 6 de la tarda al Centre Cívic Evaristo de la Torre.

L’acte, que porta per nom «40 anys avançant. Passat, present i futur del socialisme vilomarenc», s’estructurarà en diverses parts que serviran alhora de reconeixement a tots aquests anys d’història del partit al poble i d’homenatge als seus protagonistes.

En primer lloc, s’homenatjarà Santiago Moreno, Emilio Luna i Nadal Chavarria, tres persones de l’agrupació local que porten 40 anys ininterromputs de militància. Tot seguit, tindrà lloc una tertúlia per recordar les figures dels alcaldes Cecilio Rodríguez Carmona, que va ser el primer alcalde democràtic al poble, del 1979 al 1983; i Evaristo de la Torre, que el va rellevar en el càrrec i va ser alcalde fins al novembre del 2007. La tertúlia comptarà amb persones properes a ells a nivell polític i professional, com són l’expresident de la Diputació de Barcelona Antoni Fogué, i José Luis Irujo, Nadal Chavarria i Isidre Brunet, tots tres amics i membres dels equips de treball dels alcaldes.

Finalment, es farà la presentació del nou candidat del partit a les eleccions municipals del proper mes de maig, Enric Campàs, a càrrec de l’actual alcalde, Cecilio Rodríguez.