L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet obre aquest dissabte un nou procés participatiu per escollir el nom del nou camp de futbol que s'està construint. Fins al 16 de desembre tots els veïns i veïnes del municipi tindran l'oportunitat de decidir el nom del nou terreny de joc a partir d'una tria de quatre noms finalistes que ha estat confeccionada per la comissió del camp de futbol.

Les propostes per donar nom a l'equipament són Camp municipal de futbol Les Roques, en referència a la ubicació del camp, Camp municipal de futbol Nou Castellet, en homenatge al símbol del municipi, Camp municipal de futbol Isidre Flotats, en record al santvicentí que va jugar al primer equip del Barça i l'Espanyol, i Camp municipal de futbol Lluís Pujol, qui fou jugador també del primer equip del Barça.

Les votacions es podran fer a través de la pàgina web http://nomcf.svc.cat/ i també s'establiran diferents punts de votació a l'OAC, a la plaça de l'Ajuntament (dia 16) i al mercat setmanal dels divendres (dia 14).

La comissió del camp de futbol i l'Ajuntament també treballen per obrir un segon procés participatiu relacionat amb el nou equipament que s'està construint i que triarà la mascota del terreny de joc.