El col·legi Sant Josep de Navàs ha rebut un premi del departament de Territori i Sostenibilitat per la seva trajectòria de millora continuada en el procés d'ambientalització integral. Una altre centre de Sant Andreu de la Barca també ha rebut el reconeixement.

L'acte de lliurament de premis ha tingut lloc aquest dissabte. El jurat ha destacat que l'escola de Navàs «té una estructura organitzativa que permet la participació de tota la comunitat educativa, la vinculació al currículum de totes les actuacions descrites i la diversitat de projectes europeus de temàtica ambiental en què el centre ha participat».

A part, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i el conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, acompanyats de la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà, han lliurat els Premis Escoles Verdes 2018, i el Distintiu Escola Verda a 68 nous centres educatius adherits enguany a la xarxa, entre els quals hi ha onze centre del Bages, el Berguedà i l'Anoia.

L'acte s'ha celebrat en el marc de la XVI Trobada d'Escoles Verdes 2018 i també hi ha assistit el director dels Serveis Territorials d'Ensenyament al Baix Llobregat, Francesc Ballester.