Amb el lema «Una mica de cadascú és molt per a tots», l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha organitzat una cistella solidària que consistirà en la recollida d'aliments de primera necessitat i de productes d'higiene bàsics que es destinaran al Banc d'Aliments del municipi.

A partir d'aquest mes de desembre i fins al 12 de gener, l'Ajuntament habilitarà punts de recollida que s'instal·laran en diferents actes que es duran a terme durant les festes.

El consistori també programarà activitats amb entrades solidàries per ajudar a recaptar més aliments. Els espectacles Chicago, Aladdin i El Petit Príncep inclouran l'eslògan «porta un producte per a la cistella solidària i serà la teva entrada».

L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar fa una crida perquè tots els veïns i veïnes que puguin col·laborin en aquesta campanya.

El consistori recomana aportar aliments bàsics com arròs, pasta, oli, farina, llegums cuits, llet, cacau en pols, fruita o galetes i productes d'higiene bàsica com compreses, crema hidratant, xampú, desodorants, pasta de dents i bolquers.