L'Associació de Comerciants i l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages conviden aquest Nadal a participar en un joc que obligarà els clients a recórrer diferents establiments del poble. Es tracta de l'Era del Comerç a Sant Fruitós, que tindrà de teló de fons l'èxit que va tenir el comerç local al poble durant els anys 60.

Es podrà participar en el joc fins al proper 12 de gener, en què cada participant haurà de passar pels diferents comerços locals i resoldre proves i enigmes que se'ls proposaran. Si ho fan correctament, obtindran una lletra, una síl·laba o una paraula que, un cop s'hagin completat totes les proves, hauran d'ordenar per desxifrar una frase especial amb la qual es podrà optar a un dels premis que se sortejaran el 13 de gener a les 7 de la tarda al Nexe-Espai de cultura.

El joc, destinat a majors de 16 anys, és individual, de manera que cada participant tindrà una butlleta que caldrà haver completat per poder optar als premis, de manera que el botiguer de cada comerç només segellarà una butlleta per persona.

Les butlletes es poden aconseguir en qualsevol dels comerços participants. Els clients podran trobar tot el necessari per resoldre els enigmes dins de la caixa dels respectius jocs, a cada comerç