11 de desembre de 2018
11.12.2018
Regió7

Castellbell digitalitza les actes dels plens de l'Ajuntament

S'han tractat els documents des de mitjan segle XIX fins al 1968

11.12.2018 | 18:18
Procés de digitalització de les actes

L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha digitalitzat les actes dels plens municipals des de mitjan segle XIX fins al 1968. El consistori s'ha beneficiat del programa de digitalització dels fons d'arxius de la Xarxa d'Arxius Municipals que promou l'Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona. La iniciativa ha permès digitalitzar documents oficials d'una setantena de municipis de la demarcació de Barcelona.
L'accés al fons documental de Castellbell i el Vilar i de la resta de municipis es pot fer a través de la pàgina web del portal d'Arxius Municipals Digitals (AMD) https://www.diba.cat/amd/

La digitalització d'aquesta documentació pretén millorar la seva gestió interna i garanteix la seva consulta, facilitant l'accessibilitat de tot aquest fons a la ciutadania. A més, les actes dels plens municipals representen un testimoni de l'evolució i les transformacions històriques i recents dels municipis. El web de l'AMD té l'objectiu de facilitar l'accés i la difusió de les actes i documents d'òrgans col·legiats que es conserven als arxius municipals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2020 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2019/20