L'esplanada de Lledoners ha acollit aquesta nit una revetlla popular per celebrar el Cap d'Any al costat dels presos independentistes. Impulsada pel col·lectiu Omplim Lledoners, la trobada ha començat a les set de la tarda i ha reunit més de 3000 persones que han volgut fer costat als polítics presos en una nit sempre especial.

Abans del tradicional "Bona Nit" d'en Joan BonaNit, a tres quarts de nou del vespre, i de la mateixa manera que ja es va fer per Nadal i Sant Esteve, els Músics per la Llibertat han protagonitzat una cantada de nadales. Tot seguit s'ha donat pas a l'àpat, un sopar de carmanyola que cada persona ha portat de casa i que ha estat amenitzat per música i espectacles. A més, s'ha instal·lat una pantalla gegant a través de les quals s'han projectat missatges de Carles Puigdemont i Toni Comín.

A la mitjanit, l'esplanada ha acollit les tradicionals 12 campanades. Per a fer-ho possible un col·lectiu de campaners de les Borges Blanques ha portat fins a Lledoners una campana de grans dimensions.

Persones d'arreu de Catalunya hi han estat presents i han donat el seu "escalfor" als polítics empresonats. Han vingut autobusos del Maresme, de Lleida, de Cervera, el Pont de Suert, d'Osona i també del Berguedà.