Aquest dissabte serà la 200a vesprada que Joan Bonanit, un jove de Manresa que sempre ha volgut mantenir l'anonimat, crida el seu càlid «bona nit» dedicat als polítics presos a Lledoners. Hi és des del primer dia de l'empresonament i pot ser que la de demà sigui de les últimes ocasions que ho faci davant l'imminent trasllat de Jordi Cuixart, Jordi Sànchez, Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Raül Romeva, Josep Rull i Jordi Turull a Madrid, on afrontaran el judici de l'1-O.

Per agrair la tasca de Joan Bonanit, un usuari d'Internet, Hector Suñol li ha dedicat un vídeo que es pot trobar a la plataforma Vimeo i que s'ha començat a fer viral. «Els nostres presos polítics fa dues-centes nits que reben el suport incondicional d'una bona persona. Gràcies per tot Joan!» escriu Suñol.

El crit de Joan Bonanit és un dels elements més característics del pla de Lledoners, els camps de la part posterior del centre penitenciari on es fan totes les concentracions i actes civils dedicats a l'acompanyament dels polítics empresonats. Megàfon en mà, desitja un bon son als engarjolats, cridant-los un per un.