El centre cívic del Pont de Vilomara acollirà demà, diumenge, a les 12 del migdia, l'acte de presentació d'Estefania Torrente com a candidata d'ERC al Pont de Vilomara de cara a les eleccions municipals del proper mes de maig. La presentació tindrà la presència del portaveu dels republicans al Parlament de Catalunya, Sergi Sabrià; de la diputada del partit al Congrés dels Diputats, Carolina Telechea; i de l'alcalde d'ERC a l'Ajuntament de Fonollosa, Eloi Hernàndez.

Aquesta serà la segona vegada que Estefania Torrente opta a l'alcaldia del Pont de Vilomara. Ja es va presentar com a alcaldable en les darreres eleccions municipals, les del 2015, i des d'aleshores és regidora a l'oposició en aquest consistori. També és consellera comarcal del Bages en l'àrea econòmica.

Estefania Torrente va néixer al Pont de Vilomara fa 27 anys, i actualment exerceix d'advocada. La secció local del partit la va escollir de nou com a candidata i per unanimitat en una assemblea l'estiu passat amb la idea de trencar l'hegemonia del PSC al poble.