Les obres del pont Pere Otger (el pont vell) de Sallent, que estaven aturades des de l'estiu i s'han reprès aquest mes, continuen avançant a bon ritme. Segons han informat des del consistori, s'han iniciat els treballs de neteja i restauració de les pedres de l'estructura del pont.

Les tasques han començat amb l'ajuda de plataformes elevadores per la zona amb accés des de la llera i a continuació es procedirà a la neteja de la zona de sobre el riu mitjançant una bastida suspesa des de dalt del pont. Aquests treballs permetran fer una reparació dels elements malmesos amb el pas del temps i deixar a punt l'estructura del pont per rebre la nova plataforma. Paral·lelament, també s'està desmuntant l'antiga estructura de la plataforma.

Es preveu que les prelloses arribin les pròximes setmanes, ja que l'Ajuntament les va encarregar sense esperar a la represa de les obres. L'alcalde de Sallent, David Saldoni, ha explicat que el fet d'avançar-ne la contractació «ha permès poder avançar els terminis i començar les obres a principi de gener».