L'actual alcalde de Monistrol de Calders, Arturo Argelaguer, optarà a la reelecció en el càrrec a les properes eleccions municipals. Però no ho farà amb la llista amb la qual es va presentar als comicis del 2015 (MDI, vinculada a ERC, de la qual era número 2) sinó que serà el candidat del PDeCAT sota la marca de Junts per Monistrol de Calders.

Argelaguer es va convertir el setembre passat en el tercer alcalde que ha tingut Monistrol en aquest mandat, quan va substituir l'aleshores alcaldessa Sílvia Sánchez (PDeCAT), que va deixar el càrrec per motius personals. Ara, ha estat ratificat pels associats i associades del PDeCAT de Monistrol de Calders per ser el candidat a l'alcaldia de cara als comicis municipals del maig.

Argelaguer, que és llicenciat en psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya, també ha cursat un postgrau i diferents màsters, aprofundint els seus coneixements en neuropsicologia, psicologia clínica i psicopatologia. Pel que fa a la seva trajectòria professional, fonts del PDeCAT en destaquen que té més de trenta anys d'experiència, primer com a emprenedor i empresari comercial, i més endavant com a tècnic especialista en la psicologia aplicada. Actualment és psicòleg de Serveis socials en un municipi bagenc.

Les mateixes fonts subratllen que «la seva inquietud i vocació de servei», l'ha portat a vincular-se en diverses entitats i associacions de caire social de la Catalu-nya central, al llarg dels anys, així com a implicar-se en la política de Monistrol de Calders, primer com a regidor, i des del setembre del 2018, com a actual alcalde.

El candidat de Junts per Monistrol de Calders posa en relleu les ganes de «continuar tirant endavant aquest repte, treballant per fer de Monistrol de Calders un poble millor per a tots els seus veïns i veïnes».