L'alcalde de Sallent, David Saldoni, aspirarà novament a l'alcaldia d'aquest municipi a les eleccions municipals del maig com a candidat de Junts per Sallent, Cabrianes i Cornet. El partit el va escollir en una assemblea oberta dimecres al vespre.

Saldoni és alcalde de Sallent des que va optar per primer cop a l'alcaldia sota les sigles convergents l'any 2011, i des d'aleshores ha governat sempre en coalició amb el PSC. Tanmateix, la seva trajectòria política lligada a aquest ajuntament es remunta al 1999, quan va entrar per primer cop com a regidor sota el lideratge de Jordi Moltó (a qui el mateix Saldoni va rellevar el 2011), tant a l'equip de govern com a l'oposició. El gener del 2018, David Saldoni va ser escollit president de l'Associació Catalana de Municipis i Comarques, que encara encapçala.

Saldoni aspira a renovar el mandat «amb una renovació profunda de l'equip», per bé que encara no s'ha fet públic cap nom, i com una aposta de diversitat i transversalitat. Diu que afronta la nova etapa «amb il·lusió i motivació per seguir transformant Sallent i per engegar nous projectes que millorin la qualitat de vida dels veïns i veïnes». A nivell personal, repeteix com a alcaldable «perquè m'estimo el meu poble i vull seguir treballant pels sallentins i sallentines».