En una Sala Polivalent del Nexe-Espai de Cultura plena, la candidatura de Junts per Sant Fruitós ha presentat aquest dimecres el que serà el candidat a l'alcaldia de Sant Fruitós de Bages: Vicenç Llorens Concustell. Una hora abans de l'acte, el mateix Vicenç Llorens acompanyat del 129è president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, han inaugurat el local de campanya situat al número 46 de la Carretera de Vic, davant de l'Ajuntament.

En la seva presentació, Vicenç Llorens ha volgut adreçar-se als santfruitosencs convençut que "després de 8 anys, ara ha arribat el moment de recuperar l'alcaldia de Sant Fruitós de Bages", en referència al fet que després de les eleccions del 2011 Convergència va perdre el govern del municipi, que en aquests dos mandats ha estat a mans dels independents Gent Fent Poble, amb Joan Carles Batanés. Llorens agafa el relleu de Mercè Casals, que ha estat la candidata de les dues últimes eleccions municipals (en aquell cas per CiU).

Finalment ha acabat prenent el fil d'una frase que diu "que en aquesta vida hi ha dos tipus de persones, les que deixen empremta i les que trepitgen". Per acabar declarant que "d'empremta no se si en deixaré mai, però estic segur que no trepitjaré ningú i que construirem un poble tolerant, més participatiu i obert als ciutadans".

Durant l'acte, a part de la intervenció d'Artur Mas, qui ha volgut desitjar tota la força i encerts a Vicenç Llorens destacant "la necessitat de construir projectes pel municipi i els seus ciutadans" també s'ha comptat amb la presència de David Bonvehí, president del PDeCat, qui li ha donat forces per tal que "Sant Fruitós es torni a obrir a la resta de la comarca ". Josep Vives, advocat i periodista, i amic de Vicenç Llorens, ha estat l'encarregat de fer de mestre de cerimònies.

Al final de l'acte, tothom qui ho ha desitjat s'ha pogut acostar als protagonistes per intercanviar unes paraules amb Vicenç Llorens i compartir un petit piscolabis per posar el punt i final a la presentació.