Sant Fruitós de Bages impulsarà la construcció al municipi d'un centre de formació i assistència a persones amb discapacitats físiques, psíquiques o sensorials. Aquest centre s'ubicarà en uns terrenys municipals d'uns 8.000 metres quadrats que ara serveixen d'aparcament al costat del col·legi Paidos. Per tant doncs, l'aparcament de l'escola acabarà desapareixent.

El govern de Sant Fruitós ja ha iniciat el procés de licitació de l'oferta. L'Ajuntament busca empreses o entitats que tractin amb aquests col·lectius, a l'estil d'Ampans, que ja ha mostrat interès per estudiar la proposta davant la necessitat de disposar de nous equipaments residencials i de centre ocupacional.

El consistori vol que estigui funcionant en un termini màxim de tres anys prorrogables a quatre a partir de la seva adjudicació. Es preveu que el centre tingui entre 25 i 100 places, «i anirà destinat a cobrir la franja intermèdia» pel que fa als graus de discapacitat, apunta l'alcalde de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés