La candidatura de Junts per Sant Fruitós va presentar oficialment dimecres al Nexe qui en serà l'alcaldable a les properes eleccions municipals, Vicenç Llorens. Una hora abans de l'acte, el mateix Vicenç Llorens acompanyat del 129è president de la Generalitat, Artur Mas, van inaugurar el nou local de campanya.

Llorens va adreçar-se als santfruitosencs convençut que, «després de 8 anys, ara ha arribat el moment de recuperar l'alcaldia», que Convergència va perdre el 2011 i va passar a mans dels independents Gent Fent Poble. Llorens agafa el relleu de Mercè Casals, que ha estat la candidata de les dues últimes eleccions municipals (en aquell cas per CiU).

El candidat, que actualment és regidor a l'oposició, va manifestar que «en aquesta vida hi ha dos tipus de persones, les que deixen empremta i les que trepitgen. D'empremta no se si en deixaré, però estic segur que no trepitjaré ningú i que construirem un poble tolerant, més participatiu i obert als ciutadans». Artur Mas li va desitjar «tota la força i encerts».