03 de febrer de 2019
03.02.2019
Regió7

Els veïns de Castellbell tenen nou dies per votar el pressupost participatiu

Els ciutadans de més de 16 anys del municipi tenen temps fins al proper diumenge 10 de febrer per emetre el seu vot a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà

02.02.2019 | 23:47
Els veïns de Castellbell tenen nou dies per votar el pressupost participatiu

Castellbell i el Vilar ha posat en marxa el període de votació del pressupost participatiu, que sotmet a decisió popular un total de 17 propostes per decidir quines es vol que es portin a terme. Els ciutadans de més de 16 anys del municipi tenen temps fins al proper diumenge 10 de febrer per emetre el seu vot a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà. Les propostes que han prosperat són les que s'han valorat com a viables tenint en compte el pressupost total que s'hi destina, que és de 50.000 euros.

La gran majoria de les propostes finalistes tenen a veure amb millores a la via pública i en equipaments. En aquest sentit, es planteja millorar el pati de l'escola Jaume Balmes, adequar el pati de l'antiga escola Burés, fer un espai de joc i lleure a la Farinera, millorar el paviment de les urbanitzacions Mas Enric i Can Prat, adequar el camí del cremallera, millorar el carrer Riera, arranjar la senyalització dels carrers a Sant Cristòfol, substituir l'enllumenat públic actual per bombetes led i instal·lar contenidors adaptats.

Les altres idees que se sotmetran a votació són l'adquisició d'un vehicle de neteja, adequar un mirador a la zona de l'estació de Ferrocarrils i el Pont Vell, convertir una pista de tennis en pista de pàdel, senyalitzar les rutes del patrimoni local, recuperar els camins a l'estació del Nord, posar al dia la zona esportiva de Mas Enric, millorar la senyalització per reforçar la seguretat viària i arranjar les escales que uneixen el camí del cremallera amb la travessera urbana de la Bauma.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya