05 de febrer de 2019
05.02.2019
Regió7

Sant Fruitós acaba l'ampliació de l'Escola de Música i Arts

El consistori va comprar l'edifici a la Congregació de les Serventes del Sagrat Cor

05.02.2019 | 12:02
Un dels nous espais que s'han habilitat

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha completat la reforma parcial de la planta baixa de l'edifici de l'Escola de Música i Arts per tal que els alumnes i entitats disposin d'un espai més ampli i amb més bones condicions. L'Escola de Música i Arts Navarcles-Sant Fruitós disposa des d'ara de més aules i més espai a la planta baixa de l'edifici. Concretament s'ha habilitat una nova aula de majors dimensions que la resta, dos magatzems destinats a desar instruments musicals i material didàctic d'entitats i una cambra de neteja.

El cost de les obres ha estat de 61.768 euros. Per portar-les a terme, el consistori ha rebut una subvenció de la Diputació de Barcelona de 50.000 euros, en el marc del programa de reforma i millora d'equipaments locals educatius. L'import restant ha sortit del pressupost municipal.

Aquest edifici, de 360 m2, ja va ser reformat quan l'Ajuntament el va llogar i es va adequar una part de la planta baixa. Ara, sent de propietat municipal, s'ha procedit a completar tota la planta. L'immoble va passar a ser de propietat municipal l'any passat quan el consistori el va comprar a la Congregació de les Serventes del Sagrat Cor. Actualment hi ha 86 alumnes inscrits a l'escola de música a Sant Fruitós de Bages.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya