06 de febrer de 2019
06.02.2019
Regió7

Fonollosa construirà aquest any la sala polivalent de Canet

La primera intervenció habilitarà el cobert existent com a sala diàfana

05.02.2019 | 22:15
Una imatge virtual del futur equipament de Canet de Fals

L'Ajuntament de Fonollosa ha licitat les obres per a la construcció de la sala polivalent municipal de Canet de Fals, que es realitzarà a l'actual coberta del costat de la plaça de la Vila. Amb un pressupost base de 156.042,52 euros, les empreses interessades poden participar fins al 26 de febrer en el procediment obert. Inicialment, les obres es preveu que tinguin una durada de 9 mesos, i s'iniciaran properament, una vegada finalitzada la licitació i s'hagin adjudicat a l'empresa guanyadora.

En aquesta primera intervenció, es preveu el tancament i habilitació del cobert existent com a sala diàfana per poder acollir les diverses activitats i actes culturals i recreatius que actualment s'havien de fer a l'aire lliure. L'espai polivalent tindrà unes dimensions de 272,20 m2 i ja quedarà preparat per al seu ús públic, amb il·luminació i climatització (que utilitzarà la caldera de biomassa existent a la llar d'infants municipal).

L'alcalde de Fonollosa, Eloi Hernàndez, ha explicat que la sala que es construirà a Canet de Fals «és un dels projectes prioritaris que des de l'ajuntament hem impulsat aquesta legislatura i que, després de molts anys de parlar-ne i fer diversos projectes en legislatures passades, ara serà una realitat». Afegeix que «aquest equipament és bàsic per consolidar i fer créixer la vida cultural i associativa a Canet, ja que fins ara mancava una infraestructura que permetés realitzar actes i activitats en un espai tancat, i que reunís les garanties de seguretat i confort. Per sort, en molt pocs mesos, l'equipament serà una realitat que podrà estar en ple ús».

En una futura segona intervenció, es preveu la construcció dels espais annexos, així com la d'un porxo i vestíbul d'accés a l'edifici, ja previstos en l'avantprojecte.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya