Josep Maria Junyent serà l’alcaldable de Junts per Sant Mateu de cara a les eleccions locals del maig en aquest ajuntament. L’actual alcalde de CiU, Joan Ullé, que va assumir el lideratge del govern municipal després de la mort de Pere Ribera el gener del 2016, no revalidarà el càrrec, i es presentarà a l’últim lloc de la llista de Junts per Sant Mateu.

Josep M. Junyent és llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració, i actualment treballa a l’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de Vacarisses. En l’àmbit de la política municipal, acumula dotze anys de trajectòria com a regidor de govern a l’Ajuntament de Sant Mateu, entre el 2003 i el 2015 (actualment no forma part del consistori), i a nivell social, ha estat vinculat al Club de futbol Valls de Torroella, i també és membre del grup local de teatre.

Junyent assumeix el lideratge de la llista de Junts per Sant Mateu «amb ganes de continuar treballant pel municipi» des de la seva experiència que ja té en aquest ajuntament, i a mb ganes d’emprendre «un projecte engrescador que segueixi i millori la bona feina feta fins ara».