Ara Navarcles, un nou projecte «transversal i d'esquerres» adscrit a ERC, concorrerà a les eleccions municipals del proper mes de maig en aquest municipi amb una llista que encapçalarà Josep Maria Feliu. Actualment, ERC té representació a l'Ajuntament amb una única regidora, Conxita Padró, que no figura entre les primeres posicions de la llista.

Ara Navarcles va arrencar la primavera passada, i ha creat un grup de persones d'àmbit i procedència diversa, i incorpora membres actualment vinculats al grup de Sumem, que governa en minoria sota el lideratge de Llorenç Fer-rer, si bé ni ell ni el partit no es tornaran a presentar.

En les set primeres posicions d'Ara Navarcles, acompanyaran Feliu Toni Muñoz, Laura Castell, Alba Pérez, Xavier Solé, Sandra Palomino i Josep Rodellas. Castell i Palomino són les dues actuals regidores de l'equip de govern que s'integraran a la nova llista.

Sota el lema «Ara toca mirar per Navarcles», aquest nou projecte s'obre camí «amb un equip jove que vol agafar el relleu per ser determinants».