08 de febrer de 2019
08.02.2019
Regió7

Cristòfol Gimeno repetirà com a cap de llista del PSC a Castellgalí

Encapçala per sisena vegada un equip renovat per fer front a una nova etapa al capdavant de la política municipal

08.02.2019 | 10:06
Cristòfol Gimeno Iglesias

L'actual alcalde de Castellgalí, Cristòfol Gimeno Iglesias, ha acceptat el repte de tornar a ser candidat a l'alcaldia per sisena vegada. Tant la secció local del poble com la direcció del PSC valoren positivament la decisió d'encapçalar un equip renovat per fer front a una nova etapa al capdavant de la política municipal.

Cristòfol Gimeno té ja una llarga trajectòria política a les seves espatlles. A nivell municipal porta cinc mandats consecutius com alcalde de Castellgalí, càrrec que ha compaginat en el passat amb el de President del Consell Comarcal del Bages (2007 – 2008) i amb el de Diputat al Parlament de Catalunya (2014 – 2015). També ha format part de diferents entitats municipalistes, i en altres de socials i cíviques.

A nivell de PSC, ostenta la Primera Secretaria de la Federació XI (comarques del Bages, Berguedà i Solsonès) de de fa 5 anys, a més de ser Conseller Nacional . La principal motivació per a repetir com a candidat a l'alcaldia és la de continuar una llarga trajectòria de millores, en infraestructures, equipaments i serveis, del municipi de Castellgalí com tothom pot constatar al llarg d'aquests darrers vint anys. Tot i el que s'ha dut a terme, queden grans reptes que vol mirar de resoldre i assolir amb l'ajut d'una candidatura renovada i ampliada.

Aquests darrers anys no han estat fàcils, degut a la manca d'ajuts procedents de la Generalitat de Catalunya, però s'ha fet tot el possible per aprofitar els provinents de Diputació, juntament amb altres del propi ajuntament. El resultat es pot considerar realment positiu. Queden però projectes importants per a consolidar la feina feta i aquest és el principal motiu per a tornar a competir per mantenir l'alcaldia.

Aquesta voluntat de continuar la feina s'ha traduït en l'elaboració d'una candidatura àmplia i potent que permetrà conformar un esplèndid equip de govern si la gent de Castellgalí, ens segueix fent confiança.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya