Josep Joan Roda Rubio serà el cap de llista de Navarcles En Comú a les properes eleccions municipals del maig. La candidatura de l'actual regidor, que és a l'oposició de l'Ajuntament de Navarcles, ha tingut el suport per unanimitat.

Roda, que ja va ser el cap de llista d'ICV a les municipals del 2015, ha expressat la voluntat que «els propers quatre anys siguin de govern de Navarcles en Comú i fer un canvi de rumb a la política municipal». En aquest sentit, la formació aposta per potenciar polítiques socials d'equitat «que permetin que cap navarclí o navarclina se senti exclòs per raons socioeconòmiques», i per la participació real de la gent en la vida municipal i, al mateix temps, canals àgils que permetin donar resposta a les demandes que fa la ciutadania.

La formació també es marca l'objectiu de planificar el manteniment i conservació de Navarcles «i no anar a remolc, únicament, de les urgències que es van produint», i planificar a través de les normes urbanístiques «que tenim a les nostres mans la conservació i millora del nostre entorn tant urbà com natural».