L'actual alcalde de Castellgalí, Cristòfol Gimeno Iglesias, serà per sisena vegada candidat a l'alcaldia pel PSC a les eleccions municipals del proper mes de maig. Gimeno, que és batlle des de fa 20 anys, encapçalarà «un equip renovat, per fer front a una nova etapa, al capdavant de la política municipal».

Segons informen fonts del PSC, la principal motivació per repetir com a candidat a l'alcaldia és «la de continuar una llarga trajectòria de millores, en infraestructures, equipaments i serveis del municipi al llarg d'aquests darrers vint anys». Tot i el que s'ha dut a terme, afirmen, «queden grans reptes que vol mirar de resoldre i assolir, amb l'ajut d'una candidatura renovada i ampliada».

Gimeno fa cinc mandats consecutius que és alcalde de Castellgalí, càrrec que ha compaginat amb el de president del Consell Comarcal del Bages (2007-2008), i amb el de Diputat al Parlament de Catalunya (2014-2015). Al PSC, ostenta la primera secretaria de la Federació XI a les comarques del Bages, el Berguedà i el Solsonès des de fa 5 anys, a més de ser conseller nacional.