11 de febrer de 2019
11.02.2019

La millora del paviment de Mas Enric i Can Prat guanya el pressupost participatiu de Castellbell

La primera experiència realitzada al municipi ha comptat amb el 13% de participació

11.02.2019 | 16:14

Castellbell i el Vilar ja té proposta guanyadora del pressupost participatiu 2018. La primera experiència de pressupost participatiu al municipi ha aconseguit un total de 441 vots, una participació del 13% dels veïns i veïnes majors de 16 anys. Els veïns i veïnes han escollit millorar el paviment de les urbanitzacions de Mas Enric i Can Prat que presenten mancances històriques i estan pendents de les obres d'urbanització. Aquesta acció ha estat la idea més votada amb un total de 180 suports per davant de la transformació del pati de l'escola Jaume Balmes en un espai de joc, salut i benestar (147 vots) i de l'arranjament de la zona esportiva de Mas Enric (123 suports).

El recompte es va celebrar aquest diumenge al migdia en un acte públic a l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar. El consistori fa un balanç positiu de la primera experiència de pressupost participatiu i ha iniciat els tràmits tècnics per executar les obres d'urbanització a l'entorn de Mas Enric i Can Prat el més aviat possible.

El municipi havia posat a votació un total de 17 propostes finalistes, de la cinquantena d'idees que s'havien presentat, la gran majoria relacionades amb millores a la via pública i en equipaments.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya