La secció local d'ERC ha escollit Xavier Garcia i Llamas per a liderar el nou projecte republicà a Rajadell i potenciar les polítiques socials al municipi. La presentació oficial de la candidatura tindrà lloc el proper dissabte, a les 2/4 de 12 del migdia, a la plaça de la vila.

Garcia i Llamas es presenta per primer cop a l'alcaldia de Rajadell després de ser escollit per unanimitat entre els membres de la secció local republicana. Té una una llarga trajectòria en l'associacionisme al municipi, on actualment fa de tresorer de l'Associació Cultural i Recreativa de Rajadell i col·labora en projectes de revitalització i cohesió social.

El candidat d'Esquerra a l'alcaldia de Rajadell és graduat en Enginyeria de Recursos Energètics i Miners i, segons han informat des d'Esquerra, «compta amb un equip de col·laboradors multidisciplinars de formacions diverses que aspiren a formar un equip de govern sòlid i solvent». L'equip de campanya de Xavier Garcia i Llamas el formen rajadellenques i rajadellencs de tots els nuclis «que volen fer un tomb més social a les polítiques locals i fer un Rajadell on tots els habitants se sentin representats i orgullosos de formar-ne part», apunten.