L'Ajuntament de Sallent adquirirà un edifici situat al començament del carrer Bisbe Valls, que va des de la plaça de la Pau fins a la plaça Sant Antoni Maria Claret. El consistori té previst incorporar una modificació del pressupost d'enguany per poder fer front a aquesta operació.

Aquest edifici, datat d'abans de l'any 1800, té una superfície construïda de 1.070 metres quadrats. Actualment l'immoble no està habitat, i només té un local comercial ocupat per una botiga.

L'Ajuntament farà una modificació ampliant el pressupost en 185.000 euros, per tal de poder fer front a les despeses de compra i totes les despeses relacionades amb la transacció.

La propietat de l'edifici va fer arribar una oferta a l'Ajuntament de Sallent, amb una proposta de preu que l'executiu local considera "molt avantatjosa" per si l'administració local hi volia fer front, i donava de marge fins al 31 de març per mantenir aquesta oferta. És per això que, finalment, el consistori sallentí ha pres la decisió d'acceptar l'oferta abans de la data esmentada, fet que requereix aquesta modificació pressupostària.

Segons l'alcalde de Sallent, David Saldoni, "aquesta és una molt bona oportunitat, ja que el preu és molt bo, estant fins i tot per sota del valor cadastral del sol de l'immoble. Després de valorar-ho a fons, hem cregut oportú aprofitar aquesta oportunitat."

En relació a les possibles utilitats que s'hi poden donar, Saldoni manifesta, "hi poden haver molts i diversos usos en aquest edifici cèntric de la població, però considerem que això ja pertocarà al proper equip de govern decidir-ho i també com fer-hi front. En aquest moment només es fa la compra per aprofitar l'oferta".