La secció local d'ERC ha escollit Xavier Garcia i Llamas per liderar el nou projecte republicà a Rajadell i potenciar les polítiques socials al municipi. La presentació oficial de la candidatura d'Es-querra tindrà lloc el proper dissabte, a 2/4 de 12 del migdia, a la plaça de l'Església del nucli antic.

Garcia i Llamas es presenta per primer cop a l'alcaldia de Rajadell després de ser escollit per unanimitat entre els membres de la secció local republicana. El candidat a l'alcaldia té una una llarga trajectòria en l'associacionisme al municipi, on actualment fa de tresorer de l'Associació Cultural i Recreativa de Rajadell i col·labora en projectes de revitalització i cohesió social.

El candidat d'Esquerra a l'alcaldia de Rajadell és graduat en Enginyeria de Recursos Energètics i Miners i, segons han informat des d'Esquerra, «compta amb un equip de col·laboradors multidisciplinaris de formacions diverses que aspiren a formar un equip de govern sòlid i solvent». L'equip de campanya de Xavier Garcia i Llamas el formen rajadellenques i rajadellencs de tots els nuclis «que volen fer un tomb més social a les polítiques locals i fer un Rajadell on tots els habitants se sentin representats i orgullosos de formar-ne part», apunten des de la formació republicana.