El Carnaval de Cardona ha decidit fer aquest any una aposta ferma per guanyar participació. D'una banda, s'avancen una setmana els actes destinats al públic més jove i, de l'altra, s'introdueix un gran concert amb les formacions Buhos i Pachucos, a més d'altres novetats. La festa, que es farà aquest dissabte, està organitzada per Cardona Jove, la Comissió de Carnaval i l'Ajuntament.

La gresca s'iniciarà a 2/4 de 7 de la tarda amb l'anomenada Cursa, que estarà amenitzada per la Xaranga Màgic i el Rei Carnestoltes. Sortirà dels 100 Pisos i passarà per carrers i places tot resseguint els establiments i penyes que hi col·laboren. To seguit, a 2/4 de 9, a la plaça Santa Eulàlia, es farà una botifarrada i el pregó amb el grup La Zarigüella i Dj Turmix.

Després de sopar, la Xaranga Màgic posarà la música a una cercavila que arribarà fins al pavelló, on a 2/4 de 12 arrencarà el gran concert amb Buhos, Pachucos, Masterout i els Dj Pexu i Pollu. Les entrades ja es poden adquirir anticipades un preu de 10 euros, i a taquilla en costaran15.

Després de l'arrencada de dissabte, el Carnaval continuarà el 28 de febrer amb el Dijous Llarder. El dia 1 de març hi haurà el Carnaval de les escoles i l'endemà, la rua infantil.