El Consell Comarcal del Bages ha presentat la seva segona edició del Catàleg de Serveis, una eina que permet conèixer millor la institució i les seves prestacions. El document recull la informació bàsica de cada àrea que forma el Consell, com els responsables, personal adscrit, horari, contacte i els serveis que ofereix.

En concret, es recopila la informació sobre l'àrea de Presidència, d'Economia, d'Acció Social i Ciutadania, de Turisme, de Desenvolupament Comarcal, de Territori i Habitatge, de Medi Ambient, d'Educació, Cultura, Joventut, Esport i Comunicació i de Suport als Municipis. Algunes d'aquestes informacions estan adreçades directament a la ciutadania, tot i que la majoria donen suport i eines als ajuntaments.

El president del Consell Comarcal del Bages, Agustí Comas, ha explicat que «els darrers anys han estat complicats a nivell econòmic, per això el Consell dedica molts esforços a promocionar l'economia del Bages, a la creació d'ocupació, i a ampliar l'actual oferta de polítiques socials». També ha afegit que des del Consell «treballem incansablement per teixir el territori i cohesionar-lo, amb la reclamació constant i ferma de la millora d'infraestructures viàries i ferroviàries».