La CUP Artés presentarà una llista electoral renovada que Pere Bitriu Comallonga. Les cares noves de la formació es barrejaran amb altres persones que ja tenen experiència en la política municipal. Afirmen des de la formació que "mantenen la mateixa il·lusió amb què vam iniciar aquest projecte ara fa 8 anys". La formació ha donat a conèixer el canvi a la candidatura aquesta dimecres, després d'una assemblea el cap de setmana.

Completaran els set primers llocs, per aquest ordre, Israel Falcó -actual regidor d'Habitatge, Hisenda i Recursos humans-, Mariona Altimira, Àngel Camacho, Anna Sànchez -actual regidora de Solidaritat, Protecció civil, Seguretat ciutadana i Serveis socials-, Kiku Casadevall i Alba Vinyes.

El codi ètic de la CUP indica que un polític de la formació no pot ocupar el càrrec més de dues legislatures. Això ha fet que Ernest Clotet, actual alcalde i qui fins ara ha estat la cara visible del projecte polític cupaire a Artés, no torni a ser candidat a l'alcaldia. Clotet sí que es compromet a continuar treballant a l'assemblea d'artés.

Pere Bitriu Comallonga és d'Artés i té 35 anys. És llicenciat en Biologia i actualment treballa de professor d'Educació Secundària a l'Escola Vedruna d'Artés. També és membre del grup NEI teatre d'Artés i de l'AMPA de l'Escola Municipal de Música d'Artés. Fa uns anys havia estat vinculat al MIJAC (ara Esplai el CEP) i la comissió Correllengua, de la qual en va ser un dels impulsors. És membre de l'esquerra independentista local des de l'any 2000 i va ser un dels promotors del grup Artés Decideix i del Grup Ecologista Formació Artés.

El número 2, Israel Falcó Martínez, té 35 anys i també és fill d'Artés. És llicenciat en Geologia i Enginyer Tècnic de Mines. Actualment treballa com a professor d'Educació Secundària. Està vinculat al moviment de l'Esquerra Independentista des del 2000. és membre de l'Ateneu Popular la Falç, de la Colla Castellera Picapolls de la Gavarresa i promotor de la Comissió Correllengua i Artés Decideix.

Mariona Altimira. És nascuda a Sallent. Té 24 anys i és graduada en Psicologia. Actualment estudia un màster de Joventut i Societat. També treballa com a professora en una escola d'anglès. Monitora de l'Esplai El Cep i futura directora de lleure. Vinculada a entitats culturals com Grallers d'Artés.

El número 4 és Àngel Camacho, artesenc de 43 Anys, que és diplomat en Ciències Empresarials i Llicenciat en Ciències del Treball. Actualment treballa com a analista/consultor en el sector de les TIC. És membre de l'Ateneu Popular La Falç i dels Picapolls de la Gavarresa. Impulsor de grups d'activisme en defensa dels drets socials i habitatge digne a Artés (Dret a l'Habitatge Artés, Malestar Artés). És mentor en el programa català d'acollida als refugiats.

Anna Sánchez Tort, que ocuparà el cinquè lloc de lallista, és una artesenca de 46 anys. És diplomada en Fisioteràpia i Osteopatia, amb un Postgrau en Osteopatia Pediàtrica. També és instructora de pilates titulada. Exerceix d'osteòpata i des del 2017 és regidora de Protecció Civil, Seguretat Ciutadana i Serveis Socials a l'Ajuntament d'Artés. Ha col·laborat com a monitora de Gimnàstica Terapèutica amb l'Esplai Artesenc de l'Amistat, i en el vessant social i polític també destaca com a activista de la Lluita pels Drets de les Dones/Feminista.

Kiku Casadevall i Pérez, és manyà de professió i té 49 anys. És nascut a Artés.. Ha estat vinculat al FC Artés, primer com a jugador i després com a directiu. Representant de l'Assemblea local de la CUP Artés a l'Assemblea Territorial. Participa de la colla castellera Picapolls de la Gavarresa.

I per últim, la setena persones de la llista és Alba Vinyes Cormina, d'Artés. És mestra, llicenciada en psicopedagogia i DEA en sociologia. Té 42 anys.Actualment treballa com a assessora LIC als serveis educatius. Està vinculada a l'esquerra independentista local i ha col·laborat en la comissió del correllengua. Ha estat membre del MIJAC, del NEI teatre i de Setem Catalunya. Amb experiència en el camp de la divulgació acadèmica, ha escrit L'Escola a Terrassa al segle XX i diversos articles d'història de l'educació.