El grup municipal socialista a Sant Joan de Vilatorrada, que actualment és a l'oposició amb tres dels disset regidors del consistori, planteja la necessitat d'una remodelació integral del parc Llobet, per millorar la seva oferta de lleure i dotar-lo de més seguretat.

La proposta del PSC passa per actuacions diverses al parc. D'una banda, es pretén incidir en el bon estat de les instal·lacions, des del casal veïnal, fins al camp de futbol, els jardins o els accessos. De l'altra, es proposa un replantejament de la distribució de l'espai per a jocs infantils amb l'objectiu d'ampliar-lo i fer-lo més segur. I finalment s'aposta per obrir un bar de propietat municipal.

Els socialistes ja han presentat la seva proposta als veïns de la zona. S'ha fet en el marc de la primera assemblea d'una ronda de reunions que el partit vol portar a terme per copsar les necessitats del municipi de cara a les eleccions municipals, i que ha iniciat al sector Llobet-Palillo, on també proposen millorar el parc García Lorca, i instal·lar dos pipicans.

El partit recorrerà el municipi per presentar el seu projecte «Recuperem Sant Joan», considerant que «som l'única alternativa progressista real i factible» als 8 any de mandat de la coalició CiU-ERC. La portaveu i alcaldable del partit, Elia Tortolero, és crítica amb l'acció de govern d'aquests 8 anys: «No hi ha noves infraestructures, el poble està deixat, i no hi ha projecte per als barris».

Les properes assemblees veïnals del partit seran el 27 de febrer al sector Costarrodona, i el 6 de març al sector Nord-Centre.