La CUP Artés presentarà una llista electoral renovada que encapçalarà Pere Bitriu Comallonga. Les cares noves de la formació es barrejaran amb altres persones que ja tenen experiència en la política municipal. Afirmen que «mantenen la mateixa il·lusió amb què vam iniciar aquest projecte ara fa 8 anys». La formació ha donat a conèixer el canvi a la candidatura aquest dimecres, després d'una assemblea.

Completaran els set primers llocs, per aquest ordre, Israel Falcó -actual regidor d'Habitatge, Hisenda i Recursos humans-, Mariona Altimira, Àngel Camacho, Anna Sànchez -actual regidora de Solidaritat, Protecció civil, Seguretat ciutadana i Serveis socials-, Kiku Casadevall i Alba Vinyes.

El codi ètic de la CUP indica que un polític de la formació no pot ocupar el càrrec més de dues legislatures. Ernest Clotet, actual alcalde i qui fins ara ha estat la cara visible del projecte polític cupaire a Artés, no ho ha estat tant temps, però no torna a ser candidat a l'alcaldia. Clotet sí que es compromet a continuar treballant a l'assemblea d'Artés.

Pere Bitriu és d'Artés i té 35 anys. És llicenciat en Biologia i actualment treballa de professor a l'Escola Vedruna d'Artés. També és membre del grup NEI teatre d'Artés i de l'AMPA de l'Escola Municipal de Música d'Artés.