Antonio Ribas, qui ha estat jutge de Pau de Cardonaen els darrers 16 anys, va morir ahir en no poder superar una llarga malaltia. A més a més, però, Ribas era un home molt popular a Cardona i conegut també pel seu vessant de músic, compositor, director i organista.

El funeral i posterior enterrament es fa demà, diumenge, a les 12 del migdia, a l'església de la Coromina. L'alcalde, Ferran Estruc, ho va fer saber ahir a la població en un comunicat en el que ell i la resta del consistori, i també els treballadors de l'Ajuntament de Cardona donen el condol a la família.

Estruch explicava anit que la seva mort és una gran pèrdua: "ha estat una personalitat molt rellevant de Cardona". I afegia que era "un apassionat de la música". Poc després de conèixer la notícia del decés, l'alcalde cardoní mostrava el seu agraïment per "tots els anys dedicats a la institució de l'Ajuntament que ell tant estimava". I afegia: "sempre era allà on tocava, sempre a punt, el trobarem molt a faltar".

En el comunicat de l'Ajuntament s'explica q ue Ribas "era un gran corominès i cardoní", i el descriu com "una persona responsable, rigorosa i molt compromesa amb la institució de l'Ajuntament". L'horari de vetlla serà de les 9 del matí a les 8 del vespre a Cardona.