Una desena d'establiments de Sant Fruitós prenen part aquests dies en el 7 d'arròs, iniciativa que es du a terme paral·lelament a la Festa de l'Arròs. Fins al 3 de març, aquests establiments de restauració ofereixen plats cuinats amb arròs. Els clients que hi participen poden segellar un llibret per tal de guanyar premis que van des de descomptes fins a tastos gratuïts o sortejos. Els restaurants participants són La Fonda de Món Sant Benet, el restaurant Sant Isidre, la pizzeria Klam, El Berenador de l'Agulla, la marisqueria Can Ladis, La Casa de l'Agulla, Can Ferrer, la Fonda Sant Benet, la Cuina del Bosquet i el Nou Celler.

D'altra banda, el proper dijous 28 de febrer es portarà a terme el segon Tast Maridatge d'Arrossos, que tindrà lloc al Nexe a partir de les 8 del vespre. Les places són limitades i els tiquets es poden comprar exclusivament al Nou Celler a un preu de 50 euros.

Els plats que s'hi serviran els elaboraran un total de quatre xef. Bea Velasco, cap de cuina de la marisqueria Can Ladis, presentarà un arròs amb guacamole, salmó marinat i crema de gorgonzola. Dani Valverde, de Can Dani, prepararà un arròs d'ortigues de mar i gamba. Franc Jimenez, mà dreta de Nandu Jubany i xef executiu del resort Sport Hotels Hermitage d'Andorra durant la temporada d'hivern i cap de cuina a Can Carlitos de Formentera durant l'estiu, proposarà un arròs de muntanya amb colomí. Finalment, Jordi Llobet, xef del restaurant L'Ó de Món Sant Benet, amb una estrella Michelin, portarà a taula un arròs de coco i mango.