Albert Mulero tornarà a encapçalar la candidatura d'ERC a Castellbell i el Vilar a les properes eleccions municipals, que tindran lloc el 26 de maig, després que l'assemblea local l'hagi escollit per unanimitat. Mulero és regidor per ERC a Castellbell des del 2011 i, segons destaca la formació republicana, «té una àmplia trajectòria com a activista social i està compromès amb la realitat nacional que viu el país».

Químic de formació, ha treballat com a responsable de producció a la multinacional alemanya Boehringer Ingelheim i actualment és controller de la també multinacional farmacèutica catalana Reig Jofré Group. El 2015 va ser escollit president comarcal d'ERC Bages i afirma que «això m'ha permès tenir una visió global de la situació de molts municipis del Bages i de la seva gestió per millorar l'atenció a la ciutadania, els serveis i les iniciatives econòmiques».

Segons Mulero, «cada poble és diferent, és singular, i els reptes que tenim a Castellbell en l'atenció a les persones, l'educació i el desenvolupament econòmic seran les nostres prioritats, sense oblidar dignificar la vida dels veïns de les urbanitzacions, on viu un terç de la nostra població». Assegura que «per abordar amb èxit i eficiència les mesures que cal aplicar, ERC disposa d'un equip de treball jove i qualificat».