El vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès, presidirà avui la cinquena edició de la Nit del Turisme de Cardona, que se celebrarà a partir de les 8 del vespre al Parc Cultural de la Muntanya de Sal. Prèviament, Aragonès signarà al llibre d'honor de l'Ajuntament.

La cita reunirà els agents turístics del municipi i els professionals de la Fundació Cardona Històrica en una vetllada que servirà per fer balanç i valoració de les xifres de visitants aconseguides aquest 2018, per posar en comú l'evolució del sector i també per avançar els principals projectes previstos per a aquest 2019.

A la vetllada també hi serà present la directora general del Patrimoni Cultural, Elsa Ibars; el vicepresident de la Diputació de Barcelona, Dionís Guiteras; la delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps; el president del Consell Comarcal del Bages, Agustí Comas; el president del Geoparc de la Catalunya Central, Josep Canals; i la gerent de la Fundació Cardona Històrica, Anna Poza. Estaran acompanyats de les autoritats municipals, encapçalades per l'alcalde, Ferran Estruch.

La jornada servirà també per reconèixer la tasca de totes les institucions i les empreses que contribueixen a consolidar la imatge turística de la vila ducal. La Nit del Turisme està organitzada per l'Ajuntament de Cardona i la Fundació Cardona Històrica i té la col·laboració de les empreses E2S, Migjorn, Piteus, Cots Codina, Abadal, La Cuina del Ganxet i Salinera de Cardona.