Activitats culturals, d'apoderament i de salut són les propostes que ha organitzat l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages dirigides al col·lectiu femení del 5 al 8 de març coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Dona.

La primera activitat serà el dimarts 5 de març amb una jornada dedicada a la salut. Les participants faran una caminada a la Granja de les Pedreres, gaudiran d'un dinar de carmanyola al mateix recinte i posteriorment es durà a terme una sessió d'hipopressius i un taller de mindfulness a càrrec de Núria Hinojosa d'El Raconet de les Emocions. La sortida es durà a terme a dos quarts d'una del migdia des del Nexe- Espai de Cultura .

La proposta per al dimecres 6 de març és un taller de lideratge femení aplicat a la recerca de feina, que serà a càrrec de Verònica Soto i es desenvoluparà al Nexe- Espai de Cultura de 4 a 7 de la tarda. Dijous hi haurà la sortida d'oci, que enguany serà una visita a les caves Codorniu i, posteriorment, a l'Espai Xocolata Simón Coll. Se sortirà a 2/4 de 10 des del Nexe-Espai de Cultura.

El darrer dels actes serà el divendres 8 de març, Dia Internacional de la Dona. A les 12 del migdia es farà la lectura del manifest institucional davant de l'àjuntament, i a les 9 del vespre, al Teatre Casal Cultural, es podrà veure la representació teatral Poker de iaies, a càrrec de la productora Dona Cançó.

Per participar en les activitats cal inscriure-s'hi prèviament a l'àrea d'Atenció a les Persones, ubicada al carrer de Padró, 72.