05 de març de 2019
05.03.2019

La posada al dia de l'enllumenat de Sant Vicenç té un cost de mig milió d'euros

És el que estima un estudi fet per la Diputació de Barcelona

05.03.2019 | 18:15

L'Ajuntament de Sant Vicenç hauria de realitzar una inversió de 540.000 euros per millorar el conjunt de l'enllumenat, augmentant el rendiment de la xarxa i generar així un estalvi econòmic i energètic. És el que estima el Pla Director d'Enllumenat Públic de Sant Vicenç, un treball fet per la Diputació i que ha partit de l'elaboració de l'inventari de tots els punts de llum del municipi i dels quadres de comandament de les línies elèctriques amb les seves característiques, incloent la revisió del seu estat de conservació.

El Pla ha estudiat els nivells d'il·luminació que hi ha als carrers actualment i els que serien desitjables, així com les incidències del reglament d'ordenació ambiental de l'enllumenament per a la protecció del medi nocturn de les instal·lacions.

El pla director de xarxes de serveis és una eina de suport a la presa de decisions d'inversió en la millora de les xarxes de titularitat municipal com són l'aigua potable, l'enllumenat públic i el clavegueram. L'estudi inclou l'inventari de la xarxa, una diagnosi sobre el seu estat, i propostes de millora, amb les característiques tècniques i un pla d'etapes d'inversió.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya