L'Ajuntament de Sallent ha iniciat la millora del camí de Cabrianes, que connecta aquest nucli amb Sallent. L'actuació és la del primer tram de la via, d'uns 950 metres que van des de Sallent fins a la resclosa del Guix, aproximadament a l'alçada de l'escorxador. De moment, s'ha procedit a la neteja de la llera del riu per part dels beneficiaris del programa "Activa't al barri".

La intervenció inclourà una millora de l'accessibilitat a la llera del riu eliminant la balustrada i resolent el desnivell amb rampes i escales que connectaran amb un nou espai de lleure i descans integrat amb la natura. També es preveu un espai de camí per a vianants, un carril bici i una zona d'aparcament, que actualment no hi ha, i millores puntuals de l'asfalt i el drenatge. El trànsit dels vehicles no es veurà afectat, ja que l'actuació es farà per trams i s'aplicarà la prioritat de pas, però no hi haurà tall de circulació.

Aquestes millores funcionals van acompanyades d'una reintegració de la infraestructura amb el paisatge per poder gaudir de les vistes del riu, els horts, els canals i el paisatge forestal que actualment és poc visible i de difícil accés. Així com connectar la xarxa de senders i punts d'interès propers amb el camí.

Els dos següents trams del camí encara es troben en fase d'estudi, però seguiran amb la mateixa línia de millora de la infraestructura envellida i reordenació de l'espai per aconseguir l'objectiu de connectar Sallent i Cabrianes amb un carril bici i de vianants.