09 de març de 2019
09.03.2019
Regió7

Milloraran un mur de la travessera de Navarcles

08.03.2019 | 23:55
Mur que separa el desnivell entre la carretera BV-1221 i el carrer Sort

La Diputació de Barcelona posarà en marxa les obres de millora de la contenció del mur que hi ha situat en un tram urbà de la carretera BV-1221, al nucli de Navarcles. Es tracta d'un tram d'uns 130 metres de longitud i que transcor-re en paral·lel amb al carrer Sort, però a diferent nivell.

Amb motiu de les obres, el tram quedarà tallat al trànsit entre la plaça de l'Onze de Setembre i la rotonda d'intersecció amb el carrer Pau Claris i els vehicles seran desviats per itineraris alternatius que estaran senyalitzats.

L'actuació, que té un pressupost de licitació de 202.131 euros i un termini d'execució de dos mesos i mig, preveu la substitució de l'actual sistema de contenció de doble ona per un perfil homologat, el reforç i regularització de la part vista del mur existent amb un revestiment de formigó armat, així com la millora del drenatge de la calçada en aquest tram.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya 


s?type=dyn&sz=400x320';t+='&sc_sitName=' + siteName;t+='&sc_adhoc='+cloc+'&plc='+p;t+='&elementId='+e; if(typeof getCatSmartclip == "function") t+='&cat=' + getCatSmartclip(); t+='&ref='+encodeURIComponent(window.top.document.URL);t+='&rnd='+ Math.round(Math.random()*1e8) var s=document.createElement('script');s.type='text/javascript';s.src=t;document.body.appendChild(s) }