Katy Puig Obradors ha estat escollida com a cap de llista de Junts per Navàs pels comicis municipals del proper mes de maig, després de ser ratificada per unanimitat pels associats i associades del municipi. Puig és regidora a l'oposició a l'ajuntament de Navàs des del 2013, i el 2015 ja va encapçalar la llista de la formació al municipi, aleshores sota les sigles de CiU. Actualment, també és consellera comarcal al Consell Comarcal del Bages.

La nova alcaldable ha posat de manifest que es presenta amb moltes ganes i il·lusió, tant com la darrera vegada que va entomar aquest repte, amb la diferència que a dia d'avui pot aportar encara un grau més d'experiència. Ha remarcat les seves ganes de continuar treballant per Navàs, liderant «un projecte atractiu i ambiciós», que sigui la millor alternativa pel municipi, a la vegada que ha agraït la confiança que ha dipositat en ella, un cop més, l'equip del municipi.

A nivell professional, Puig que és administradora i gerent d'una empresa del sector del metall situada al mateix polígon industrial del poble, està casada i és mare de dos fills. Des de sempre ha format part i ha col·laborat en diferents entitats esportives, culturals i socials del poble com el club de natació, club de bàsquet, agrupament escolta Ali-Bei i la coral Sant Genís. També ha estat presidenta de l'AMPA i membre del Consell Escolar del col·legi Sant Josep, així com membre de l'AMPA de l'EDN.